• Uitvaartverzorger-Friesland-TIJ-uitvaart-Reiny-van-der-Vegt-Leeuwarden-Hardegarijp-Heerenveen-Drachten-Sneek-Franeker-Harlingen-Dokkum

Werkwijze

‘Ik sta je graag bij, bij wat jíj wilt. En neem je de rest graag uit handen.’

Als uitvaartbegeleider ondersteun ik nabestaanden in de dagen na het overlijden tot en met de dag van de crematie of begrafenis.

Alle keuzes hoeven niet direct gemaakt te worden. Het is fijn om de tijd te nemen zodat je er goed over na kunt denken en kunt voelen wat bij je past. Ik zorg dat het in alle rust kan verlopen, stapje voor stapje.

Jij bepaalt

Ik neem de wensen en verhalen van jou als uitgangspunt. Dat is de basis voor een waardevol en persoonlijk afscheid.

Voor een persoonlijke en creatieve invulling kan er tegenwoordig veel geregeld worden. Over wat mogelijk is kan ik alle informatie geven. Ik ben creatief met oplossingen en beweeg graag met jou wensen mee.

Wat je zelf kunt doen

  • helpen bij de laatste verzorging en opbaring
  • zelf de kist vervoeren
  • eigen kaart ontwerpen
  • een andere locatie dan kerk of aula kiezen (bijv. thuis)
  • zelf een kist of wade maken

De keuze is aan jou, ik regel het graag voor je.

Wil je meer weten of een overlijden melden?

Neem dan contact met mij op.