Reiny van der Vegt & Sarissa Schoppert - dag en nacht bereikbaar op   0511-474730

Werkwijze

Misschien ziet u uw overlijden aankomen en wilt u alvast nadenken over uw uitvaart. Misschien wilt u van tevoren juist niet teveel nadenken over uw uitvaart. Of misschien komt de dood onverwacht. In welke situatie we elkaar ook ontmoeten; het is belangrijk dat u in alle rust kunt voelen wat voor u passend is. Wij volgen geen standaard draaiboek en u hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen. U kunt het aan ons overlaten om alles op het juiste moment te regelen. Die druk ligt niet bij u.

Ondersteuning en advies voor een uitvaart op maat

De dagen voor de uitvaart zijn een emotionele periode, waarin tegelijkertijd ook veel praktische zaken geregeld en georganiseerd moeten worden. Wij geven u daarbij stap voor stap ondersteuning en advies over alle mogelijkheden.

Eerlijk, betrokken en betrouwbaar

Wij zijn echt geïnteresseerd in uw verhaal. Luisteren net zolang totdat we u echt begrijpen. We zijn creatief in onze aanpak. Doen wat we afspreken. Bewegen mee met uw wens maar zijn wel duidelijk in ons advies. Altijd dichtbij en benaderbaar. Eerlijk, betrokken en betrouwbaar.

U bepaalt onze rol

Misschien wilt u bij het organiseren van de uitvaart zoveel mogelijk uit handen geven, of misschien wilt u juist bij elke stap nauw betrokken zijn. Dat kan allemaal. Of we nu alles doen of minder. We zijn er als het moet, maar nooit meer dan nodig is.

Wat u zelf kunt doen

Wist u dat u zelf heel veel mag en kunt doen? Zo kunt u bijvoorbeeld:

  • helpen bij de laatste verzorging en opbaring
  • het vervoer regelen
  • uw eigen kaart ontwerpen
  • een andere locatie dan een kerk of aula kiezen
  • zelf een kist of een wade maken

Wij helpen u om hierin de juiste keuze te maken en begeleiden u hierbij.

> Home